De Standaard

Подписка на Лента De Standaard De Standaard
De Standaard : Binnenland
Обновлено: 2 часа 37 минут назад

Michel waarschuwt voor alliantie tussen socialisten en nationalisten: ‘Erger dan Brexit’

3 часа 59 секунд назад

Op een verkiezingscongres van de MR in Louvain-la-Neue heeft premier en partijvoorzitter Charles Michel gewaarschuwd voor een alliantie tussen socialisten en N-VA. ‘Die nationaal-socialistische cocktail, én verdeeldheid én verarming, zou erger zijn dan de Brexit’.

Zware klap voor CDH: fractieleider neemt niet deel aan verkiezingen

4 часа 5 минут назад

Dimitri Fourny (CDH) zal op 26 mei geen kandidaat zijn bij de Waalse verkiezingen. Hij stopt onmiddellijk als fractieleider. Hij blijft daarentegen wel aan als burgemeester van Neufchâteau. Fourny is deze week in verdenking gesteld van kiesfraude.

Afghaan gewelddadig om het leven gebracht in Gent

4 часа 15 минут назад

In Gent is zaterdag een 36-jarige Afghaan in een woning in de Baudelostraat gewelddadig om het leven gebracht. Drie verdachten zijn aangehouden, maar bloedsporen op de openbare weg wijzen erop dat een vierde verdachte de vlucht nam.

Jongeman maakt dodelijke val met speed pedelec

7 часов 50 минут назад

In het Antwerpse district Deurne is zondagochtend in alle vroegte een 23-jarige jongeman om het leven gekomen

Dodentocht in twee uur tijd uitverkocht

8 часов 20 минут назад

De 13.000 tickets die beschikbaar waren voor de vijftigste 100 km Dodentocht van Bornem zijn zaterdag in twee uur tijd uitverkocht. ‘Dit zijn Tomorrowland-toestanden’, zegt Frans De Leeuw, hoofd IT van de Dodentocht.

Drie voertuigen branden uit na explosies in Antwerpen

8 часов 26 минут назад

Er zijn vannacht opnieuw explosies geweest in Antwerpen. Aan de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken, ter hoogte van de school Don Bosco, brandden drie voertuigen uit. Politie en parket zijn aanwezig. De straat en omgeving zijn afgesloten.